Sivut

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Viikonloppu kuvina

Mun viikonloppu alkoi jo torstaina kun treffaattiin ihanan Tuulin kanssa Camdenissa. Käytiin edesmenneen Amy Winehousen "Hawley Arms" lempparipubissa, katuruokailemaissa ja ihanilla happy hour mohitoilla. 
Perjantain herkkuja
Meidän eka kukka, kiitos Jayne!
Wandsworth Common sunnuntaina, syksyisiä tunnelmia ilmassa. 
Pehmistä eli Mr whippietä. Katse kertoo kaiken: jätä mulle kanssa!
Lopuksi aina niin kuvauksellinen kotikatu. Joku oli kyllä sitä mieltä et nyt riitti ne kuvaukset ja äkkiä kotiin kebab-paikan kautta kattomaan X-factoria! 

4 kommenttia:

  1. Kiva blogi sinulla! :) Lukasin alusta tähän saakka kertaheitolla. Itsekin haaveilen ulkomaille töihin pääsystä, koulukin kun loppuu nyt tänä vuonna. Ehkä sitä joskus pääsis, tai sitten ei. Who knows! Uusia päivityksiä odotellen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos kommentistasi! Kävin kattomassa sun blogia ja tosi kivalta näyttää kanssa :). Hyvän ammatin oot kyllä valinnu, että varmasti ulkomaille lähteminen on ainakin sen puolesta mahdollista. Mulla oli alunperin suunnitelmissa lähteä Saudi-Arabiaan sairaanhoitajaks kun en muutakaan keksinyt, sitten kohtalo johdatti toisaalle :) Tsemppiä kovasti viimeisiin koulurutistuksiin!

      Poista
  2. Hei,

    olisi kiva kuulla historiasta poikaystäväsi kanssa + perustietoja teistä ja suunnitelmistanne :) Ihana kuulla muiden rakkaustarinoita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkin ollut mielessä tehdä postaus meiän lovestorysta yms. Kiva kuulla että on kiinnostusta sellaiseen :-)

      Poista

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)