Sivut

torstai 13. kesäkuuta 2013

Yllätysbileet

Mulle järjestettiin viime lauantaina elämäni ensimmäiset yllätys(läksiäis)juhlat! Tarkoitus oli mennä viettämään iltaa työkaverin luokse pienellä porukalla, mutta paikan päällä odottikin jymy-yllätys: lauma nykyisiä ja entisiä työkavereita piilotteli olohuoneessa ja hyppäsi esiin, voi sitä riemua! Olin aivan hämilläni ja suorastaan shokissa, miten nyt muka mua varten tällasta järjestetään! Oli kyllä ihan mieletön fiilis! Toinen ajatus oli että riittääköhän mun tekemää juustokakkua nyt varmasti kaikille (riitti kyllä). Tein kinuskissan ohjeella amerikkalaista juustokakkua ja oli kyllä sairaan hyvää. http://www.kinuskikissa.fi/amerikkalainen-juustokakku-a-la-kinuskikissa/. Alla oleva kuva otettu kinuskissan sivuilta kun omasta tekeleestä jäi kuvat ottamatta. Päälle laitoin tuoreita pensasmustikoita ja vadelmia. Tätä täytyy tehdä tänä kesänä vielä monta kertaa. Olis kyllä saanu muhia yön yli jääkaapissa niin että olis ollu ihan perfect!


Vietettiin kiva ilta Laajasalon kauniissa maisemissa, vedettiin käsittämättömät... grillimätöt ja skumppaakin tais mennä aika monta pulloa. Grillissä muhi kanaa, possua, soijapihvejä, kesäkurpitsaa, paprikaa, maissia, cheddarjalopenoja. Lisäks oli halloum-mansikkasalaattia ja kinkkupastasalaattia. Uus tuttavuus mulle oli esikeitetyt potut jotka halkastiin, laitettiin vuohenjuustoa ja pippuria päälle ja hetkeks vielä uuniin muhimaan... nam nam! Mikäs teiän lemppari kesän must grillimättö on?

Kaasugrillikin saatiin syttymään tuleen, siis sillee väärällä tavalla! Onneks ei tullu palovammoja kellekkään tai ainakin ensiapu olis ollu lähellä ku paikalla oli luonnollisesti pelkkiä hoitsuja ;-). Ihan hyvä kyl treenata käyttämään noita kaasuhommeleita Englantiakin ajatellen, siellä kun niitä on kaikkialla. Jotenki ne vaan pelottaa mua mut kai tästä fobiasta pääsee eroon. Sytyttäessä kaasuhellaa pelkään aina että kaikki palava vähintään 3 metrin säteellä mukaanlukien mun kädet syttyy tuleen ja sammuttaessa tulen taas vainoharhaiseksi että onhan se nyt varmasti sammunut ja mitä jos syttyy uudelleen tuleen... Mistä sitä ikinä tietää!! ;-)

                                                         
                                                       Ei jäänyt nälkä näitten jälkeen

                                                
                                                 Grilli tulessa! Iiik! ja kaikkia nauratti...

                          Äkkiä syömään ennenku jäähtyy... Rakastan muuten Arabian paratiisi-sarjaa!                     

Ei voi kun todeta että hirvee ikävä tulee noita mahtavia työkavereita (myös niitä jotka ei päässyt paikalle)! Työpaikalla on tullut vietettyä aika paljon aikaa ja ottaen huomioon sairaanhoitajan työn luonteen on mun mielestä tosi tärkeetä että on työkaverit, joille voi kertoo "just miltä susta tuntuu" ja parhaimmillaan viettää aikaa töiden ulkopuolellakin. Uran alkuvaiheessa otin joskus kohtuuttomankin raskaasti vastoinkäymiset, riittämättömyyden, paineen ja kiireen alla työskentelyn tai vaikkapa potilaan kuoleman. Ikä ja kokemus on sittemmin antanut uutta näkemystä ja vaikeidenkin asioiden sietokykyä. Teet parhaasi ja enempään et pysty. Se mikä on helpottanut aina suuresti, on että on saanu puida kuormittavia juttuja yhdessä työkavereiden kanssa, jakaa ilot ja surut (lue ollut varmaan kohtuuttoman raskas työkaveri). Mikä siinä vaan onkin että puhuminen helpottaa aina! Menipäs tää nyt vakavaks ku alkuperäinen aihe oli noi hilpeät grillijuhlat... Onneks mun lähtöön aikaa että voidaan juhlia läksiäisiä vaikka monta kertaa ja saadaan hyvä syy kokoontua yhteen ;-)

Kirjottelen tätä vikassa yövuorossa, huomenna alkaa odotettu 4 viikon kesäloma! Mr London tulee ensviikolla Suomeen ja lomaillaan yhdessä, mökkeilyä, veneilyä ja festareita ainakin tiedossa. Pitää yrittää ottaa "suomiöverit" kaikesta suomijutuista niin kauan kun asun vielä täällä ;-) Tästä myöhemmin lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)