Sivut

tiistai 17. syyskuuta 2013

Sofa is here!

Voi tätä onnen päivää, kauan odotettu sohvamme saapui tänään! Toimitus oli ärsyttävästi pari viikkoa myöhässä, koska Ikealla oli toimitusvaikeuksia, mutta kyllä nyt kelpaa kuulkaas pötkötellä upouudella muhkealla sohvalla karsean säkkituolin sijaan. Kokoaminen sujui tunnissa yllättävän kivuttomasti, mitä nyt muutaman kerran jouduttiin purkamaan joku osa kun joku mutteri tai palanen jäi välistä. Youtubesta löytyi kokoamisvideo, josta oli paljon apua tämän Ektorp sohvan kasaamisessa. Ihanaa kun olohuone alkaa jo näyttää olohuoneelta! 

Before


After


Sitten vielä kun sais mätsäävän sohvapöydän kaveriks


Lopuksi vielä viikonloppufiilistelyitä, käytiin Teddingtonissa Mr Londonin kotihoodeilla Bushy parkissa (toisiksi isoin Royal park Lontoossa) ihastelemassa peuroja ja joutsenia. Samankaltainen ihana Richmond park on tullut jo aiemmin tutuksi, mutta tykkäsin tästä paikasta vielä enemmän.


Syyskuu on paritteluaikaa, jolloin pitää olla erityisen varovainen kiimasten peurojen suhteen. Kuka nyt haluis et joku tulee siihen pällistelemään kun...
tehdään tällaisia suloisia vauvabambeja!


Lammen keskellä oleva kultainen naispatsas on nimetty Diana nimisen naisparan mukaan, joka epätoivoissaan hukuttautui tonne veteen. En oo muuten koskaan nähny yhtä paljon joutsenia samaan aikaan kun täällä ja harmitti ku jäi tarjottavat kotiin. Illalla kateltiin "anoppilassa" Mr Londonin vanhempien kuvia samasta puistosta, jossa peurat tunkivat auton ikkunasta sisään mussuttamaan leipää :-) Ens kerralla sit. 

Edit: Selvitin netistä et toi mulle kerrottu Diana tragedia on palturia ja nimi tulee kreikkalaisen jumalan mukaan, ei siellä siis kukaan tapattanu itteään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)