Sivut

torstai 23. tammikuuta 2014

Unelmien kalenterilöytö

Sain hetken mielijohteesta ajatuksen kirjoittaa tällaisen postauksen aarteesta, jonka löysin viimeviikolla :-) Mulla on ollut käytössä  jenkkiläisen Papayan kalenteri ainakin 4 vuotta, tosin viime vuonna jäin ilman ja se harmitti. Jotenkin olen vaan aivan rakastunut noihin kauniisiin kalentereihin ja kannen mukana tulee käytännölliset taskut, joihin voi tunkea kaikkia tärkeitä papereita. Sain ekan kalenterin perheeni kukkakaupalta, jonne siskoni tilasi niitä myyntiin jonkun suomalaisen tukkuliikkeen kautta. Allaolevat kuva Papyan blogista täältä.
Kuolasin loppuvuonna netistä Papayan 2014 kalenterimallistoa ja ihastuin erityisesti 2014 vuoden pöllökalenteriin (ekassa kuvassa oik.yläreunassa). Rahteineen päivineen yhdelle kalenterille olisi tullut hintaa reilusti yli 30e ja se tuntui aika hurjalta, etenkin kun toimeentulosta ei ollut vielä mitään tietoa. Kalenteri jäi siis tilaamatta ja mieli haikeaksi. En löytänyt myöskään googlettamalla Papayan jälleenmyyjiä täältä briteistä. Ihan niinku mulla nyt ees olis hirveesti niitä menoja, mut nätti kalenteri on jotenkin vaan niin kiva juttu ja piristää päivää! Toistaiseksi en ole kalenteria täällä Englannissa edes tarvinnut, mutta nyt duunin saamisen johdosta sellanen olis hyvä olla ja suunnittelinkin lähteväni jossain vaiheessa kalenteriostoksille. 

Viime sunnuntaina oltiin Mr Londonin kanssa maleksimassa Wandsworthin ostarilla, joka on mukava pieni ostari, mutta sieltä löytyy lähes kaikki "high street" kaupat. Jotenkin huvittavaa (ja niin brittiläistä), että 10 metriä päässä ostarista alkaa puisto (ilmeisesti vanha hautausmaa), josta voi bongata 1800-luvun hautakiviä ja muistomerkkejä. Ostarilta löytyy myös kiva brittiläinen lahjatavararaketjukauppa Oliver Bonas. Olin joskus näynyt siellä Papayan kortteja myynnissä (jotka nekin ovat todella kauniita ja omalaatuisia) ja mieleeni välähti käydä tarkistamassa liike kalenterien varalta. 

Voi mikä riemunkiljahdus suustani pääsi kun bongasin liikkeen sisältä pöydän, jolla komeili iki-ihania Papayan kalentereita! Jäljellä olevat mallit (ja kuulemma ainoat joita liikkeesseen oli tilattu) eivät ulkoisesti olleet ihan mun lemppareita, mutta tiesin heti että ilman kalenteria en tule liikkeestä poistumaan! Papaya julkaisee siis joka vuosi ainakin 5 kovakantista kalenteria (plus seinä/pöytäkalentereita), jotka ovat sisältä pääosin samanlaisia mutta ulkokansi eri. Päädyin tummansävyiseen "Floral Beautiful" kukka-asetelma kanteen (vas. alakuva), koska tiesin että sisäsivut ovat joka tapauksessa täynnä toinen toistaan upeampia kuvia. Yhtäkään neurtaalia sivua tästä kalenterista ei löydy ja silmänruokaa riittää. Kalenterin lähtöhinta oli £22, mutta se oli nyt vieläpä tarjouksessa £14!!
Käytiin shoppailuretken päätteeksi japanilaistyylisessä ketjuravintola Wagamamassa vetämässä Ramen-keitot. Oli kyllä hyvää ja todella täyttävää! En kuitenkaan voinut olla hipelöimättä uutta matkakumppaniani ;-) Heti kotona piti kaivaa kynät esille ja alkaa rustata kalenteriin tärkeitä päivämääriä (ja keksimällä keksiä sellaisia, haha). Sain myös iloisen puhelun Suomesta ja pääsin merkkaamaan kalenteriin siskoni hääpäivän ensi kesälle!
Fiilis oli todellakin tämän kesäkuun sivun mukainen  <3 Vielä kun pääsis merkkaamaan niitä työvuoroja tonne!
 
Onko kalenteri muille lukijoille näin tärkeä juttu ja aiheuttaako sen hommaaminen päänvaivaa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)