Sivut

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Työahdistusta ja kukkaterapiaa

Lauantain työvuoron jälkeen olo oli tukala ja ahdistunut. Töissä oli tuttun tapaan kova kiire ja ihmiset tylyjä. Musta vaan tuntuu päivä päivältä varmemmalta, että en todellakaan halua olla osana tuottamassa sen tasoista hoitoa kenellekkään mitä tuolla saa ja tuulimyllyä vastaan taistelu yksin on todella hankalaa! Burn out on jo nyt kulman takana eikä omanlaista hoitoetiikkaa ole juuri mahdollista toteuttaa. Jos jostain sais vielä vähän voimia tähän taisteluun. 

Sunnuntaina en olisi halunnut nousta sängystä ollenkaan (vaikka oli vapaapäivä), ahdisti todella paljon ja kaikki töissä tapahtunut kelasi filmin tavalla päässä (olen poistanut jälkeenpäin tästä postauksesta yksityiskohdat koska halusin siistiä blogia). 

Bongasin facebookista Isabella Plantationista kukkakuvia ja mieleni virkistyi: tonne on päästävä! Sain siipan houkuteltua mukaan juoneen ja puolen tunnin päästä ajelimme jo kohti eteläistä Lontoota ja Richmond Parkkia. Tämä salainen puutarha sijaitsee siis Richmond Parkin siimeksessä, suhteellisen läheltä löytyy onneksi parkkipaikka. Tota punaisesta pistettä katsoessa oikealta. Paluumatkalla autolle peuralauma ohitti meidät ja jäätiin peurojen sisään saarroksiin, vähän jänskätti mutta onneksi olivat kilttejä otuksia. 

Kukkaterapia oli todellakin paikallaan ja raikasta kukkien tuoksua haistellessa olo kävi helpommaksi. Muutaman viikon päästä alppiruusut alkavat kukkia ja sillon on kyllä pakko päästä uudelleen! Aivan mieletön ja satumainen paikka, suosittelen lämpimästi vierailemaan etenin tulevina viikkoina. Meidänkin kyytiin ja laatuseuraan pääsee jos joku innostuu :-)

5 kommenttia:

 1. Ihana tämä kukkakuva, olet kaunis! :)

  En ole terveydenhuollon ammattihenkilö, mutta olen työskennellyt sairaalassa (Suomessa) ja ymmärrän hyvin fiiliksiäsi. Kaikkien ei todellakaan kuuluisi toimia hoitoalalla...Sinä et noihin henkilöihin selvästikään kuitenkaan kuulu, ja siksi varmasti ahdistaakin potilaiden saama kohtelu. Oikein paljon Tsemppiä työjuttuihin! Asiat järjestyvät vielä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anumaaria kivasta kommentista ja tsempeistä :-) Uskon vahvasti että asiat järjestyvät vasta kun pääsen tuolta pois, sitä päivää odotellessa. Kyllä meitä ihmisiä ja hoitajia on tosissaan moneen junaan...

   Poista
 2. Moi! Tosi kiva blogi sulla. Liippaa läheltä omaa elämää, :-) Olisikin kiva tutustua muiden 'lontoonsuomalaisten' terv.huoltoalan ihmisten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Evelyn ja kiva kun tulit kommentoimaan! Meillä on pyrkimys järkätä suomalaisten hoitsujen kesken (toki muutkin terv.huollon ammattilaiset ovat tervetulleita) treffejä aina silloin tällöin ja toki olet tervetullut :-) Meillä on facebookissa myös oma ryhmä suomihoitsuille. Oletko itse viihtynyt tällä saarella näissä hommissa? Toivottavasti paremmin kun mä ;-)

   Poista
 3. Moi! Kerro ihmeessä, kun teillä on seuraavat treffit suunnitteilla, :) Töiden suhteen - alku kai aina hankala.. Mutta nykyään viihdyn, :-)

  VastaaPoista

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)