Sivut

tiistai 27. toukokuuta 2014

Puistopartyt

Yksi parhaita blogin mukanaan tuomia asioita on ehdottomasti Katja (jonka haastattelun tarkkasilmäisimmät ovat muuten voineet bongata uusimmassa Tehyssä)! Ollaan molemmat suomalaisia hoitsuja ja aika pitkälti samassa elämäntilanteessa, muutettiinhan me molemmat tälle saarelle miehen perässä, josta tuskin tunsimme ketään. Vaikka meidän aikataulut menee usein molempien kolmivuorotyön takia ristiin eikä ehditä aina näkemään, niin aina voidaan jatkaa samasta mihin viimeksi jäätiin. Tiedättehän sellaiset tyypit! 
Viime sunnuntaina (maanantai oli täällä bank holiday) juhlittiin Katjan ja tämän siipan kihlajaisia, sekä D:n kolmekymppisiä meidän Wandsworth Common lähipuistossa suomalais-australialais-brittiläisellä vahvistuksella. 
Ihanalla Elle koiralla riitti rapsuttajia näissä bileissä. Meidän lähileirissä oli isot lasten juhlat ja sieltä riitti pieniä vierailijoita, olihan meillä koira (paremmat tarjoilut) ja enemmän ilmapalloja!
Kihlaparin "Tired of London. Tired of life" lahjakirjasta löytyy Lontoo-tekemistä jokaiselle päivälle vuoden ympäri, myös vuodenajat huomioitu. Hauska idea ja tästä kaupungistahan ei tekemiset ihan helpolla lopu!
Keli oli mitä parhain, tarjoilut mahtavia ja seura hyvää. Täydelliset bileet siis! Oli ihanaa tavata myös Katjan perhettä ja muuta sukua, mahtavia sydänmellisiä tyyppejä. Tarjoilut oli kotikutoisia ja D olikin ahkeroinut keittiössä tuntitolkulla. Sausage rollsit, piirakat ja pulled pork wrapit upposi hyvin juhlakansaan. 
Omid innostui kovasti mölkystä, mistä ei ollut koskaan ennen kuullutkaan. Olin itsekkin impressed miten hyvin hän pärjäsi jopa suomalaisille konkareille! 
Olisikohan tällä perinteikkäällä juhlajuomalla ollut mitään tekemistä asian kanssa ;-) ? Kiitos vielä kerran mahtavista bileista K ja D.  Ei maltettais odottaa niitä vähän isompia juhlia ens kesänä! 

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus juhlista! Oli tosi kiva tavata ja tutustua teihin molempiin 😊 T. Saija

    ps. Uus työpaikka vaan.... 😉

    VastaaPoista

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)