Sivut

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Joulumainos joka sai itkemään

Olen todennut viimepäivinä, että brittiläiset ovat koskettavien joulumainosten mestareita. En ole nähnyt mitään vastaavaa suomessa, eivätkä Saarioisten, Sokoksen tai Gigantin joulumainokset eivät ole paljoa liikuttaneet. Täällä Englannissa isot kauppaketjut tietävät, että kohta on aika tahkoa rahaa ja niiden tunnetusti ylitsevuotavan tunteelliset joulumainokset ovat alkaneet pyöriä telkkarissa.

Eilen silmäkulmani kostuivat mainostauolla ja Mr Londonkin liikuttui silminnähden. Syynä tähän John Lewisin piirretty joulumainos "The Bear and The Hare", joka kertoo jäniksen ja karhun liikuttavasta ystävyydestä, sekä tietysti lähestyvästä joulusta. Näin eilen sen ekaa kertaa telkkarista, piti vielä katsoa illalla youtubesta moneen kertaan, jakaa suomikavereille facebookissa ja ladata alkuperäisbiisi spotifystä. Itkin mainosta katsellessa. Joka kerta.

Musiikkibisneksestä taukoa pitänyt Lily Allen laulaa tarinassa tosi kauniisti Keanen "Somewhere only we know" biisin. Allen teki 7 miljoonan punnan diilin laulamalla tässä herkässä mainoksessa, en osaisi kuvitella ketään parempaa hänen tilalleen. Osui ja upposi ainakin muhun. Lisäksi tykkään mainoksen ajatuksesta, että ihan "simple things" tekee onnelliseksi. Sopii myös hyvin meidän tulevaan jouluun, koska tänävuonna ei ole mun työttömyydestä johtuen varaa mihinkään hirveisiin härpäkkeisiin.
                                Katsokaa, kuunnelkaa ja liikuttukaa <3 Se tekee hyvää.

Ps. En saa youtube linkkiä näkymään jostain syystä, video löytyy täältä

8 kommenttia:

 1. Voi apua! Kyynel. Aivan ihana. Pakko jakaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutaku jakamaan ja itkettämään ihmisiä :)

   Poista
 2. Katsoin eilen X-factoria ja tämä mainos tuli sillon ja arvaa vaan.... Mäkin itkin sen aikana ja jälkeen. Loistava mainos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyl niin liikkis, vielä ehtii monet itkut tirauttaa ennen joulua! Mainos on kyl ainakin hyvin tavoittanut jengiä X-factorin mainostauolla :)

   Poista
 3. Ma tormasin tahan myos ensimmaista kertaa tanaan! Niin ihana!! Pakko oli jakaa facebookissa ja sit tulin lukee blogias ja taalla taa taas! Katoin myos muut John Lewisin mainokset, kaikki ollu aika ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säkin oot joutunu mainonnan uhriksi ;-) Mäkin katoin kans Youtubesta John Lewisin aikasempien vuosien joulumainoksia ja on kyl liikkiksiä (hyvä mainostoimisto)! Mark & Spencerin tän vuoden joulumainos ei taas vakuuttanu mua, se missä se nainen joutuu viemäriin etsiesään sitä koiraansa ja seikkailee eri saduissa. Jotenkin vähän tekemällä tehdyn oloinen.

   Poista
 4. Ma oon kyl niin varma et yleisella X-factorilla on jotain tekemista sen kans et ihmiset niin liikuttui ;D heheheh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne varmaan leikkaa jotain sipulia siellä lavalla et saa aina ne kilpailijat itkemään ja tekee ohjelmasta niin tunteellisen :D

   Poista

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)