Sivut

torstai 28. marraskuuta 2013

Winter Wonderland & Royal Albert Hall

Viime lauantaina otettiin suunnaksi Hyde Park ja Winter Wonderland. Hyde Park on muutettu marras-joulukuuksi huvipuiston/joulutorin tyyppiseksi alueeksi, josta löytyy kaikkea kivaa lapsille,teineille ja aikuisille. Käveltiin tonne 10 minuutissa Green Parkin metroasemalta, mutta Hyde Park Corner tai Marble Arch olisivat vielä lähempänä.
.
Tuolla lähes lintsin kokoisella alueella on paljon erilaisia laitteita, pelejä, luistinrata, myyntikojuja, ruokakojuja ja valehtelematta bongasin tuolta ainakin 20 eri baaria/alkoholikojua. Elävää musiikkia löytyy myös useammasta paikasta. Joka paikka on tietysti koristeltu ihanin joulukoristein ja isoja joulukuusia löytyi useita.
Ihmisiä täällä riitti, erityisesti turisteja. Oli jokseenkin haastavaa kävellä tungoksessa kuuman mulled wine punaviinikupposen kanssa. Toi maistuu muuten aika paljon glögiltä, tosi hyvää ja laittaa veren todellakin kiertämään :)
Viinin rohkaisemina käytiin keikkumassa keinukarusellissa tuolla yläilmoissa, oli kyllä aika huikea kokemus ja Lontoon valot näyttivät upeilta tuolta ylhäältä katsottuna. Oli todellakin £7 arvoinen kokemus (vaikka pelkäsinkin kuollakseni)!
Piti tietysti kokeilla myös ei niin pelottavaa karusellia, lapsuuden nostalgiaa ;-)
Haaveilin pelikojujen jättikokoisista pehmoleluista ja tunsin kateutta, kun joku onnellinen tyttöystävä käveli sellainen hervoton pehmolelu kainalossa vastaa. *Vink vink*. Mr London sitten kokeili onneaan kookospähkinöinen heitossa ja jossain ampumispelissä...
Nooo joo olihan tää lohdutuspalkintokin ihan kiva.
Kuten kuvista olette ehkä huomanneet, niin Mr London on kasvattanut aikamoisen talviparran. Huvipuistossa tuli myös vastaan kaksoisolento (oli muuten aika pelottava ku toi puhu ja liikku)!
Valitettavasti en saanut "kaksosia" poseeraamaan vierekkäin, vaikka houkuttelinkin saksalaisilla makkaroilla yms. herkullisilla vohveleilla, mitä tuolla myytiin joka kulmalla.
Winter Wonderland oli kyllä mukava kokemus ja tuolla saa lapsenmielisenä helposti hurahtamaan muutaman tunnin, voin suositella :). Kotiinpaluu olikin sitten tuskan takana ja kaikki lähimetroasemat oli aivan tukossa, venattiin puol tuntia sisälle metroasemalle. 

Ollaan huomenna menossa Royal Albert Halliin "Jools Holland & his Rhythm & Blues Orchestra" konserttiin. Jools Holland on muusikko, joka pitää omaa musiikkiaiheista tv-ohjelmaa täällä briteissä. Ai niin ja yllätysvieraana esiintyy Spice Girlsistä tuttu Melanie C! Saatiin konserttiliput Mr Londonin työkaverilta, joka oli estynyt menemään paikalle lähisukulaisen kuoleman vuoksi. Hän oli taas saanut liput pomoltaan, joka ei voinut mennä, koska joutui lyhyellä varoitusajalla sydämen ohitusleikkaukseen. Toivottavasti noi takan päällä lepäävät sadan punnan arvoiset liput eivät tuo puolestaan meille huonoa onnea! 

Kiva päästä tsekkaamaan myös kuuluisa 6000 ihmistä vetävä kulttuuritalo Royal Albert Hall (avattu v.1871), joka sai nimensä kuningatar Viktorian miehen mukaan. Prinssi Albert sai myös kyseenalaista julkisuutta erään isokokoisen elimensä johdosta ja hänen mukaansa on nimetty muutakin kun toi kulttuuritalo... nimittäin lävistys! Kuulostaako tutulta? Tarina kertoo, että Prinssi Albertille tehtiin lävistysrengas penikseen vuoden 1825 paikkeilla, jolloin huippukireän housumuodin vuoksi kookas penis sijoitettiin sivuun ylemmäksi, ettei se pullottaisi huomiota herättävästi lahkeessa. Housujen sisäpuolelle taas ommeltiin koukku, johon peniksen lävistysrengas kiinnitettiin ja näin vehje pysyi ojennuksessa. Että sellainen royal penisnarikka. Lopuksi vielä pari kuvaa...siis siitä konserttipaikasta (kuvat lainattu täältä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)