Sivut

maanantai 3. helmikuuta 2014

Ja taas venaillaan

Pommitin tänään taas HR toimistoa, josko olisi jotain tietoa mun aloituspäivästä/paperihommien etenimisestä. Edelleenkään koneella ei ollu mitään health clearance checkistä eikä se tyyppi voinut edes vahvistaa ovatko saaneet perille mun TOISEEN kertaan lähettämäni lomakkeet. Kuulemma keskimäärin menee 10 päivää, että ne paperit saadaan SKANNATTUA koneelle! Lisäksi se tyyppi ihmetteli et mitä nyt heti tällee maanantaina soittelen (sillon ei siis ilmeisesti tapahtu mitään!?). Päätin vielä kysyä asiaa (tai siis yritin) sieltä health osastolta missä toi lomake käsitellään ja skannataan, mutta kukaan ei vastannut siellä puhelimeen koko päivänä! Selvästi siis kiireistä porukkaa! Kannattaisikohan palkata lisää väkeä?

Itse työsopimuksen tekoa ei kuulemma edes aloiteta ennenkun tää occupational health asia on kunnossa ja kuulemma menee 1-2 viikkoa, että mun työsopimus saadaan lähetettyä kunhan kaikki tiedot ovat koneella! Suomessahan työt aloitetaan yleensä lähes välittömästi ja työhöntulotarkastukseen mennään sitten joskus ensimmäisten kuukausien aikana. Viime viikolla neuvottiin, että jos katsovat rokotusjuttujen yms olevan kunnossa niin ei välttämättä tarvitse mennä edes mihinkään tapaamiseen. Kilahdan jos tuleekin joku ilmoitus tyyliin että olemme varanneet sinulle 3 viikon päähän ajan... 

Säästöt on tapissa, tililtä juoksee opintolainalyhennykset ja pala kasvaa kurkussa. Voi kun olisin tajunnut yrittää hommata jonkun duunin vaikka kaupan hyllyn täyttäjänä tälle kaikelle odotusajalle, kokoajan ollut sellainen ihan kohta kohta kohta fiilis mut aina vaan joutuu venailla lisää! 

Jotenkin vaan tuntuu hullulta että toi työpaikka mihin hain oli siksi auki että tarvitsevat lisää henkilökuntaa näille kyseisille kiireisille osastoille kasvavien potilasmäärien vuoksi. Sitten ei kuitenkaan ole minkäännäköistä kiirettä saada näitä henkilöitä aloittamaan ja paperijutut vievät tuhottomasti aikaa. Mietin myös miltä tuntuisi olla hoitajana helvetin kiireisellä osastolla tietäen että lisäapua saadaan sitten joskus puolen vuoden kuluttua, koska kaikki uusien työntekijöiden PAPERITYÖT vaan vie niin paljon aikaa! 

Sanonpahan nyt vaan että tässä systeemissä olisi kyllä selkesti kehittämisen varaa, ihan kaikkien osapuolien kannalta.

7 kommenttia:

 1. No huhhuh, on kyllä älytön systeemi. Muistan itsekin miten hitsin byrokraattista ja hankalaa moni asia oli siellä Englannissa. Kuten että sairaalan pihassa olevaan remontoituun asuntoon oli 2 vkon odotus ennen muuttoa, vaikka tilaa oli, ja kämppäkin valmiina (jossa asui mun kaveri), mutta remontoimattomaan, samassa pihassa olevaan, pääsin samantien!

  Vielä vähän tsemppiä ja jaksuja sinne siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Soile! On kyllä ihme touhua täällä! Mut ken leikkiin ryhtyy hän leikin kestäköön vai miten se menee ;-)

   Poista
 2. Sanos muuta, Anna! Naurettavaa touhua, mulla kesti yli kuukaus ennenkuin työt aloitin siitä kun osastonhoitaja soitti ja tarjosi työtä. Ja samaa itsekin pohtisin, että olisi pitänyt mennä sainsburyyn tai tescoon töihin, sillä välin kun odottelin. Hassua näiden tavat välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Onneks tää piina alkaa olla lopussa :-)

   Poista
 3. Occupational Healt vaatis multa tuberkuloosi rokotteen ennen kun sain aloittaa työt ja sitä ennen piti tehdä verikokeet ja rokotteen sai vasta 48 tunnin kuluttua kokeista eli tässäkin meni aikaa. Toivottavasti saat nopeesti ajan sinne ja kaikki asiat hoituu nopeasti/helposti, koska mulla ei kaikki mennyt ihan putkeen. Tsemppiä kaikkeen :))

  Ps. Toi sun luoma fabo ryhmä ei näy vieläkään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fabosta löytyi sittenki toi ryhmä, ups :) x

   Poista
  2. Kiva ku löyty, useammilla oli ongelmia liittyä kun taas osa pääs ongelmitta! Saas nähä miten mun rokotusten käy, ton paperin mukaan ei olis este töiden aloittamiselle mut ilmeisesti toi tubirokote kans tyrkätään. x

   Poista

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)