Sivut

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kämpän metsästystä

Meillä on tosissaan aktiivinen kämpänhaku meneillään, mutta toistaiseksi ei ole onnistanut.
Eilen Mr London kävi kahdessa asuntonäytössä ja istuin itse kotona täpinöissä odottamassa videoviestejä. Ensimmäinen asunto oli todella pieni ja ahdas vailla säilytytilaa mm. vaatekaappeja. Niin ja näyttihän se aika vankilalta ulkoapäin.


Kämpän vetonaula oli ehdottomasti tämä iso mosaiikkitakka, mutta valitettavasti se ei ihan kokonaisuutta pelastanut.


Asuntonäyttö nro 2 oli tämä yksityisen vuokraama "white house" (kaksi ylintä ikkunaa). Tämä oli meiän molempien ennakkosuosikki. Valehtelematta olin jo google mapsilla selaillut katumaisemaa ja eri reittivaihtoehtoja asemalle (kävelymatkaa 5min sekä juna että tube-asemalle), tutustunut läpipubin ruokatarjontaan (matkaa 2min) ja näin itseni kitkemässä pientä private gardenia... Olen katsokaas aika herkästi innostuvaa tyyppiä ja huono olemaan pessimistinen ;-) En osaa ajatella perinteiseen suomalaiseen tyyliin "kel onni on sen kätkeköön"... Miksi ei voisi riemuita asioista vaikka ne voikin pettymykseen päättyä? En usko että se pettymys siitä pahenee vaikka olisikin "vähän" ehtinyt innostua ;-)

                                                             
                                                                 Katumaisemaa


Keittiö oli aika pieni eikä sitä haaveilemaani avokeittiö mallia, myöskään salmiakkiruutu ei oo ihan mun juttu (vaikka kuulemma trendikäskin nyt), mutta se ei tässä kokonaisuudessa haittaa. Vessassa oli kaksi hanaa, siihenkin ajatukseen alan jo tottua, eikai tässä voi leikkiä liian prinsessa ;-)

     
                                    Tilava olohuone takkoineen ja puulattioineen oli aivan <3
                                      Makuuhuone myös reilun kokoinen ja hyvät säilytystilat


Mr London oli siinä ymmärryksessä että kyseessä oli yksityisnäyttö, mutta paikan päällä selvisi että kyseessä olikin yleisnäyttö (oli se kylläkin lukenut jo s-postissa) eli muitakin kiinnostuneita riitti! Ilmoituksen mukaan kämppä vuokrattiin kalustettuna, kuvissa ja livenä olleet kalusteet olivat kuitenkin asunnossa tällä hetkellä asuvien eikä siis mitään tietoa millaiset kalusteet landloard sinne järjestäisi meitä varten JOS saisimme kämpän... Sitten kävikin ilmi että landloard haluaa vuokrata asunnon ensisijaisesti sellaisille, jotka haluavat asunnon kalustamattomana. Meillä kun oli suunnitelmissa vuokrata nimenomaan kalustettu asunto. Ilmoitettiin heti näytön jälkeen että olemme kiinnostuneita ja valitettavasti niin olivat muutkin ja mm. sellainen pari joka ottaisi asunnon nimeomaan kalustamattomana! Aloin välittömättömästi selailla ikeasta sänkyjä ja sohvia, josko sittenkin huonekaluostoksille? Vai antaa periksi ja jatkaa etsintää. Nyt on vielä kaikki auki, landloard sanoi perehtyvänsä muihin saamiinsa tarjouksiin ja palaa tänään asiaan.

Pieni pettymys tuli myös NMC:n suunnalta. Sain sähköpostia jossa ilmoitettiin "Thank you for your interest in registering with the NMC. We have received your documents and just awaiting payment". Olin ihan riemuissani, soitin ystäville ja jaoin ilouutisen facebookissa: vasta 3 viikkoa mennyt ja nyt jo rekisteröinti lähes hoidettu! Varmistussoitto NMC:hen ja selvisi että eivät ole vielä päättäneet antavatko rekisteröinnin, mutta haluavat rahat ensin (£110) ennenkun jatkavat prosessia! Sitten näpyttelemään heidän onlinepayments ohjemaan maksua, syötin luottokorttinumerot ja verkkopankin tunnusten kautta piti vielä vahvistaa maksu... sitten ruutu vain meni tyhjäksi, ei tietoa lähtivätkö rahat vai ei!? Aaaagh!!! Enkä saanut mitään vahvistusviestiä s-postiin kuten luvattiin. Ihan super ärsyttävää!! Nettipankin mukaan rahat eivät lähteneet ja näin uskonkin, mutta ajattelin varmuuden vuoksi odotella pari päivää ennenkun yritän uudelleen tai soitan NMC:lle.

Mainittakoon vielä, että sairastuin alkuviikosta hillittömään vatsatautiin. Kyseessä  saattoi olla myös ruokamyrkytys, koska helvetilliset oireet helpottivat 20 tunnissa. Viimeksi sairastanut vastaavan Thaimaan reissun päätteeksi 5-vuotta sitten eikä muuten ole ollut ikävä tota olotilaa, varsinkaan niitä vatsakramppeja! Josko tämänviikon vastoinkäymiset olisi sitten taputeltu.

Lisäys 12 tuntia myöhemmin: 
ps. Meillä on nyt kämppä... ja se on valkoinen ;-) 
ja sain sen rekisteröintimaksunkin nyt hoidettua satavarmasti, vahvistus tuli bumerangina!

2 kommenttia:

  1. Wau, ihanan näköinen asunto sekä sisältä että ulkoa! Tupaantuliaisia odotellessa.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo bileet pystyyn heti ku saadaan kämppä kuntoon ;-)

      Poista

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)