Sivut

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Sailing

Hassua että tämä on jo toinen Tallinna-aiheinen postaukseni, en ole käynyt Tallinnassa vuosiin mutta nyt jo toista kertaa tänäkesänä. Visiitti oli tosin pikainen: Päästiin lähtemään systerin kanssa kantosiipialuksella vasta myöhään lauantai-iltapäivällä, tavattiin perillä ystäviä, illallistettiin ja varhain sunnuntaina alkoikin  kotimatka ihka oikealla purjeveneellä takaisin.

En ole siis koskaan ennen ollut purjeveneessä ja olin vähän järkyttynyt kun kuulin ettei siellä voi pelkästään maata kannella ottamassa aurinkoa ja juomassa shampanjaa niinkuin filmitähdet vaan voi joutua ihan oikeisiin hommiin ;-)! Aika helpolla kyllä päästiin, ei ollu myrskyä eikä sumua. Mua tosin kuumotti suunnattomasti ne ohi menevät isot laivat ja rahtialukset, olin varma että jokainen niistä tulee suoraan meiän päälle! Noista isoista botskeista sai kyllä kivat aallot, ei enää niin haittaa ettei oo päässy lintsille tänäkesänä. Kuulostaa muuten toi purjehdus-sanasto ihan ku joltain vieraalta kieleltä!

                                 Vaikka eihän ne laivat nyt hirveen läheltä loppupeleissä menny ;-).                Yövyttiin aivan ihastuttavassa pikku "Cru" antiikkihotellissa vanhankaupungin ytimessä.                                                      Täältä oli mukava aloittaa aamu.                         Turvallisesti perillä Helsingissä, vajaassa 8 tunnissa Itämeri ylitetty :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)