Sivut

torstai 1. elokuuta 2013

One month to go

Tasan kuukauden kuluttua herätään ensimmäiseen yhteiseen aamuun meiän uudessa kodissa Lontoossa! Ajatukset on kyllä aikalailla muutossa, en oikein muuta osaa ajatellakkaan. Sitä ennen riittää kuitenkin vielä puuhaa. Tähän mennessä olen:

- Irtisanonut vuokrasopimuksen
- Irtisanonut sähkösopimuksen
- Tehnyt maistraattiin ja postille muutto-ilmoituksen
- Selvittänyt pankki-ja vakuutusasiat Suomessa
- Hankkiutunut eroon ainakin osasta tavaroista ja vaatteista
- Aloittanut tavaroiden pakkaamisen

Vielä edessä:
 
- Kämpän tyhjentäminen ja loppusiivous
- Pakata matkalaukut
- Sopeuttaa kissat siskon hoiviin
- Hoitaa kampaaja ja hammaslääkärijutut
- Palauttaa kelakortti Kelaan
- Juhlia tietty (lisää) läksiäisiä!
 
Mukaani lentokoneeseen lähtee rinkka, iso matkalaukku ja pieni cabin size laukku. Mr Londonin mukana lähti muutama viikko sitten yksi laukkuni, jossa oli mm talvivaatteita. Näillä pitäisi sitten pärjätä, en meinaa ainakaan alkuunsa lähettää rahdilla mitään. Hackmanin aterimia, paistinpannu ja muutamia pieniä sisustauluja meinasin pakata mukaan, mutta isoimille tavaroille täytyy sanoa heippa. Harmi, että niitä ihania valmistujaislahjaksi saamiani margarita-laseja en saa mukaan! Toistaiseksi on aika selkeä näkemys mitä voin ottaa mukaan, mutta viime hetkillä tulee varmasti itkupotkuraivarit kun tajuan, että paljon kaikkea täytyy jättää taakse. Voihan sitä aina sitten shoppailla Lontoosta lisää ;-)

Olen viime kuukausina ostanut vain pakolliset kosmetiikkajutut ja yrittänyt käyttää kaikki mahdolliset purkit ja purnukat pois, niitä kun ei voi kuitenkaan ottaa mukaan. Hajuvesiä näyttäisi vielä olevan kun niitä ei viitti päällekkäinkään ruiskia. Onneksi ihan meidän lähinurkilta löytyy Boots, jossa on aina kivoja tarjouksia!

Sairaanhoitajan rekisreröintiä odottelen vielä. Joka päivä toivon, että täältä tulisi postia ja saisin sen oman pin-numeroni, jonka myötä olen virallisesti sairaanhoitaja. Voi tosin olla, että ehdin muuttaa Lontooseen ennen kun tuo kirje kilahtaa postiluukusta, pitää vaan sitten pitää huoli että saan sen uuteen osoitteeseen, jota olen muuten tavaillut ja yrittänyt lausua oikein joka päivä :)
 
 
 
Parasta tässä on, että reilun puolentoistavuoden kaukosuhde muuttuu pian "lähisuhteeksi" ja voidaan alkaa elämään ihan normaalia arkea. Taistella kumpi saa sen isomman osan sängystä (minä tietysti), 


mitä syödään, kumman vuoro tiskata ja mitä kanavaa katsotaan. Tätä kaikkea odotan eniten.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)