Sivut

torstai 15. elokuuta 2013

Hoitsukakku ja jäähyväiset Meikulle

Aika on mennyt hurjan nopeasti: Mulla on huomenna on edessä viimeinen työpäivä! Sen kunniaksi tilasin perhetutulta aiheeseen sopivan kakun... Eikös olekkin aika pähee ;-)


Sisällä ihanaa vadelma -ja suklaamoussea. Miten noin hienoa kakkua raaskii edes syödä :)! Leivoin itse kanttarelli, salami -ja fetapiirakat sekä hain kaupasta lajitelman juustoja ja hedelmiä. Huomenna mässätään ja juhlitaan! Illaksi vielä työkavereiden kanssa pöytävaraus Kokomo Tikibaariin.


Salamipiirakkaan uppos myös pari chiliä, toivottavasti ei tullu ihan överi tulinen. Onnistuin jo polttamaan sormeni pelkästään niitä leikatessa, huh!


                                        Kiitos uusi ja vanha "Hilton" eli Meilahti 2007-2013!

Täällä aloitin keltanokkaisena sairaanhoitaja/terveydenhoitajaopiskelijana, kasvoin ja kehityin pikkuhiljaa ammattitaitoiseksi. Muistan ikuisesti kaaottisen kesän vastavalmistuneena kun olin joissain vuoroissa osaston ainoa sairaanhoitaja ja juoksin osastoa tipat ja pillerit kainalossa potilaasta toiseen yrittäen jokaisen yksilöllisesti huomioida, kuten juuri koulussa opetettu. Ajattelin että jos tästä selvitään niin selviän mistä vaan ja kyllähän siitä selvittiin! Ehkä tätä samaa sisua tarvitaan vähän myös tulevaan koitokseen.

Lukuisia keikkoja eri osastoilla, kesäsijaisuuksia, äitiysloman sijaisuus ja sitten se oma toimi. Tähän taloon siis "jymähdin", täällä oli hyvä olla. Näihin vuosiin mahtui paljon opettavaisia hetkiä, oivallusta, yhteistyötä, elämänoppeja, iloa, naurua, aherrusta, surullisiakin hetkiä, ammatillista kasvua ja upeita ystävyyssuhteita, jotka eivät toivottavasti lopu tähän maisemanvaihdokseen. Tämä paikka ja ihmiset ovat kyllä jotain, mitä aika ei unohda.

2 kommenttia:

  1. ihan mahtava kakku, tosi hieno ja asiaansopivakin :)

    VastaaPoista
  2. Kakku sai kyllä paljon kehuja ja meni viimeistä pilleriä myöten... Pitkään sitä pyörittelin ennenku raaskin leikata ekan palan :)

    VastaaPoista

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)