Sivut

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kummitustalo

Täytyy jakaa tää vähän spooky juttu täällä, vaikka mua ei varmaan pidetä hirveen täysjärkisenä tän jälkeen. Tässä on siis vielä kuva meidän tulevasta kämpästä. Kuva on landloardin ottama ja oli Gumtree sivustolla mistä etittiin kämppää. Kiinnittäkääs huomio tohon (itsestäpäin katsottuna) oikeeseen yläikkunaan...


Mä nään siellä meinaa luonnottoman isot vaaleatukkaisen naisen kasvot katsomassa ulos!
Naisella on selvästi jotain valkoista päällä...


Eikä ne ole ihan mitkä vaan kasvot... sieltähän tuijottaa ilmiselvästi prinsessa Diana!
Näkeekö muut saman? Olenko seonnut? Kummitteleeko meillä? Ehkä se voi kertoa ihan hyvästä karmasta, parempi Diana ku vaikka saatana tai Hitler tai joku muu ilkee tyyppi right?

Voi olla myös että syypää mun vilkkaaseen mielikuvitukseen on uusi jäätävä tuttavuus, sarja nimeltään American Horror Story. Katottiin koko 1 season kesälomalla Mr Londonin kanssa, oli kyllä niin koukuttava et tais mennä heti 6 ekaa jaksoa ekana iltana ja loput seuraavana. Huh huh mitä painajaisia tosta virisi! Sarja kertoo siis kummitustalosta, johon siellä kuolleet jäävät elämään rinnakkain elävien kanssa, ja ne kuolleet ei oo sit mitään kivoja tyyppejä. Jos tiedätte "The Others" leffan niin vähän samalla meiningillä mennään. HBO:n sarja siis kyseessä, se lafka kyllä osaa tehdä koukuttavaa kamaa.

 

Sen verran oon nössö että yksin en tota sarjaa lähtis kattomaan. Kakkos season polttelis kyllä jo kovasti, (no se ykkönen jäi tietysti niin jännään kohtaan!) mutta sovittiin että katotaan se muutaman viikon  päästä sit uudessa kodissa yhdessä Mr Londonin kanssa... ja Dianan.

2 kommenttia:

  1. Olisko vastapäätä peltikattonen talo ja savupiippu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt paikan päällä ollessa näyttäis et kyseessä on nimenomaan savupiippu ;-)

      Poista

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)