Sivut

tiistai 26. marraskuuta 2013

Kutsu ekaan työhaastatteluun

Tänään tuli sähköpostilla kutsu ensimmäiseen työhaastatteluun sairaalaan staff nursen rooliin. Haastatteluun pyydettiin varaamaan kokonainen päivä. Ensimmäisessä vaiheessa on lääkelaskuja ja hoitosuunnitelman tekoa. Sitten täytyy osallistua "communication exerciseen" ja lopuksi onnekkaat valitut pääsevät itse haastatteluun ja mahdollisesti tehdään myös jonkinlainen terveystarkastus. Päivään kuuluu myös kierros sairaala-alueella ja luento organisaatiosta. Kuulostaa kieltämättä aikamoiselta touhulta ja päivään täytyy epäilemättä valmistautua hyvin. Olen todellakin kaikkeen tähän rulianssiin valmis (ja heittää vaikka pyydettäessä kärrynpyöriä oravaksi pukeutuneena laulaen ukkonooaa) saadakseni työpaikan, MUTTA...

Kuin kohtalon ivaa, päivämäärä on samaan aikaan kun meidän viikon etelänmatka (joka buukattiin siis jo alkuvuodesta)! Vaikuttaa erittäin epätodennäköiselta, että haastattelupäivää voi lykätä kun se on noin monivaiheinen ja hakijoita varmasti paljon. Olen myös kuullut, että tuon tyyppisiä haastatteluja on ollut mahdotonta siirtää, jos ei pääse paikalle niin toista tilaisuutta ei tule ja tämä oli myös ilmoitettu muissa vastaavissa työilmoituksissa. Vaihtoehtoina on siis yrittää vaihtaa haastattelupäivää (99,9% ei onnistu), lomamatkan ajankohtaa (tulee tietenkin maksamaan) tai olla menemättä haastatteluun tai lomalle. Ehdotin myös, että Mr London lähtee reissuun jonkun kaverinsa kanssa. Miten voikin olla niin vittumaista, että noi osuu just samaan ajankohtaan!!! Tällainen avautuminen tänään, nyt kyllä ottaa pattiin aivan armottomasti. Mur

6 kommenttia:

 1. :oooo voi ei! toivon tietysti että saat työpaikan jos menet haastatteluun muttä entä jos meet haastatteluun ja skippaat loman ja et saakkaan työpaikkaa niiin se vasta ärsyttävää oliskin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyl tosi ärsyttävä tilanne ja mietin kans et se vasta ottaakin pannuun jos perun loman enkä sit saakkaan sitä työpaikkaa! Tänään selvis myös, että lomaa ei voi enää ainakaan siirtää koska lähtöön alle 2 viikkoa. Kai se on sit vaan yritettävä muita työpaikkoja... Eiköhän täältä jotain löydy :)

   Poista
 2. No voi hitto :-( Ja hitsi mikä haastattelu! Onneksi tuollaista ei ollut silloin 90-luvun lopulla... Varmasti vaikea päätös. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myötätunnosta! On kyl aikamoinen haastattelukuvio (siitä ei kerrottu ilmoituksessa) ja erityisesti toi "communication exersice" ahdistaa. Miks ei voi olla vaan ihan normaaleja haastatteluja, lääkelaskut ymmärrän kyllä... Hain joskus toimintaterapeutiksi (en tiedä missä mielenhäiriössä haha) ja vähän traumoja sellasesta ryhmäkeskustelusta, missä oli varmaan 15 tyyppiä ja taisin ehtiä sanoa 2 sanaa, jotenkin niin teennäinen tilanne kun olla ja voi. Reissua ei voi tosiaan perua enää joten päätettiin että "pakko" lähteä lomalle ;-) Eilen oli ihan maani myyny, mutta tänään tuli uutta puhtia ja kirjoitin lisää työhakemuksia sormet syyhyten. Kyllä tämä tästä!

   Poista
 3. Voi ei!! Ei ihme, että ottaa päähän...

  Ei sillä, että paineita haluan luoda, mutta haastattelu kuulostaa melko hurjalta! Mikä Trust? Mun ekassa haastattelussa oli tunnin kirjallinen tehtävä ja sitten itse haastattelu (Chel&West). Nyt tässä toisessa haastattelussa löpistiin vartin verran ja paikka kouraan (mutkien kautta, mutta kuitenkin). Hirveesti on kyllä eroa Trustien välillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kohtalontoveri! Tää oli St George's, ajattelin et se olis just hyvä mm. sijaintinsa kannalta, mut eipä olis pitäny laittaa liikaa Yrjön varaan... Hain sinne toiseenki duuniin (missä haettiin 3 eri sis.tautiosastolle), mutta se haastattelu olis ilmeisesti myös samana päivänä, koska niillä on noita "luento/testi/ryhmähaastattelupäiviä" mihin tunkee siis kaikki (eri osastoille) hakijat kerralla ja ilmeisesti valkkas mut vaan tohon yhteen paikkaan, koska ei pystyis samaan aikaan haastattelee kahteen eri duuniin (siihen toiseen hakemukseen ei vastattu ainakaan vielä). On kyl hurja haastattelu ja tosissaan tuntuu olevan eroja Trustien välillä, jotkut paikat suosii näköjään noita "massamurha"haastatteluja, ihan normi olis kyllä paras vaihtoehto! Sulla löpistiin vaa vartin verran, oon kade :D

   Näpyttelin tänään hakemukset just tonne Chel&Westiin, King's Collegeen ja Kingstonin sairaalaan. Mietin myös laajentaa hakuja terveysasemille. Sitten vaan venaillaan lisää, onneks ens viikolla tulee veronpalautukset! Tohon ekaan ja vikaan haettiin muuten monelle eri erikoisalalle hoitajia, joten voi olla aika villi kortti... Ei puutu ainakaan jännitystä ;-)

   Poista

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)