Sivut

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Holland Parkissa ihanassa seurassa

Holland Park on yks mun lempipuistoista Lontoossa. Pieni ja sievä puisto keskellä kauneinta (ja kalleinta) Lontoota, jossa riikinkukot elävät vapaana, oravat syövät kädestä ja hillittömän kokoiset karpit polskivat. Puistossa on japanilainen puutarha, ihania "rehottavia" luonnontilassa olevia kävelyreittejä ja aina siellä kukkii jotain. 
Eilen Finnair lennätti mun kaksi parasta työkaveria Lontooseen kyläilemään, olen niin innoissani näistä vieraista, että en malttaisi edes nukkua! Syötiin Balhamiin päästyämme ihana brunssi ranskalaisessa Tartinessa ja puhuttavaa riitti monen kuukauden edestä. Tarjoilija naureskeli meidän hassulta kuulostavalle suomikälätykselle. Illalla Mr London ajelutti meidät Lontoon läpi Holland Parkkiin. Autoilu Lontoossa on yleensä painajaismaista, mutta koska oltiin liikkeellä myöhään niin vältettiin kaikki ruuhkat.
Riikinkukot, karpit ja oravat tuli (salaa) syötettyä ja näin iltasella ei juuri muita turisteja näkynyt, täydellinen aika mennä siis! 

Nyt odottelen että pääsen kokkamaan ihanille vieraille aamupalaa ja sitten lähdetään tutkimaan lisää Lontoota. Aurinkokin näyttää paistavan lähes pilvettömältä taivaalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)