Sivut

torstai 19. kesäkuuta 2014

Lomaterveiset

Tässä mun virallinen lomaselfie, vapaa kuin taivaanlintu (melkein) ja täynnä helpotusta uudesta duunista! 
Nykyinen pomokin suostui antamaan suositukset uutta duunia varten, joten eiköhän se tästä. Kuuden viikon irtisanomisaika tulee olee kyllä olemaan pitkä ja kuumottava, vasta elokuussa pääsen siis aloittamaan jos kaikki menee hyvin.
Ajellaan parhaillaan kohti Heathrown kenttää villahousut laukussa Suomeen mökkijuhannusta viettämään hyttysten kanssa (Lontoon ihania helteitä karkuun tietysti).
Ihanaa kesää ja kesälomaa niille onnekkaille jotka sitä jo viettävät ja oikein hyvää juhannusta kaikille! Kiva kun roikutte mukana blogissa ja palataan parin viikon päästä. ❤️

2 kommenttia:

  1. Mä oon niiiiin iloinen sun puolesta, että sait sen duunin! Toi NHS:n systeemi kuulostaa välillä ihan hullulta, ku on hemmoteltu pilalle tällä aussien 4 potilaan maksimimäärällä.. yks britti-osastonhoitaja just naureskeli kun sen pari aussi-hoitajaa kitisi isosta työmäärästä, että eihän ne tytöt tiedä oikeasta kiireestä mitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noonis! Neljän potilaan maksimi olis kyllä unelma! Uudessa paikassa on max 6 potilasta mut sit on oma discharge nurse plus nurse in chargella ei ole potilaita mut kuulemma auttaa kenttätyössä et toivottavasti on työtaakka siedettävä :-)

      Poista

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)