Sivut

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Työhaastattelu ensviikolla...jaiks!

Missasin kaksi työhaastattelua meidän Kanarian reissun takia ja yrityksista huolimatta en saanut sovittua niihin uusia haastatteluaikoja, kyllä otti nuppiin! Onneksi lomailun keskellä sähköpostiani ilahdutti 2 uutta työhaastattelukutsua.

Kyseessä yllätys yllätys taas ihana koko päivän haastattelu, joka alkaa "drug assesment" testillä ja sitä seuraa ryhmähaastattelu. Ryhmähaastattelun jälkeen on tauko, jonka aikana tarkistetaan lääketentti ja vain sen läpäisseet kutsutaan itse yksilöhaastatteluun. Olen kertaillut lääkalaskuja ja kysyisin testatuilta kollegoilta, onko laskut täällä samaa luokkaa kun suomessa, ei tarvii sentään mitään stoneja ja feettejä osaa laskea? Kuulin villiä huhua, että veritiputuksissa olisi verellä joku eri tilavuus kun 20gtt millissä, voiko tämä pitää paikkansa? Eräältä NHS sairaalaan hakeneelta haastatellulta oli taannoin muuten kysytty NHS:n toiminnan 7 periaatetta, voi apua! Tuntuu että näitä säädöksiä, koodeja, periaatteita on vaikka kuinka. NHS:llä ja NMC:llä omansa ja sit vielä jokaisella sairaalalla ihan omat kunnianhimoiset visionsa ja periaatteensa, mistä on hyvä tietää ainakin jotain. Katsoin muuten, että nelihenkisen haastattelu paneelin joukossa on esimerkiksi nursing development manager, siltä tyypiltä voi tulla tiukkoja kysymyksiä... 

Tilaisuuteen pitää tuoda 3 eri todisteta henkkareista, joista 2 pitää olla kuvallisia ja yksi missä näkyy osoite (esim lasku) ja se ei saa olla yli 3 kk vanha. Onneksi tuli HSBC pankista just tiliote, vähän vaan hävettää näytellä sitä pankkitilin onnetonta saldoa, haha. Lisäksi pitää olla mukana kaikki sairaanhoitajan rekisteröintipaperit ja tutkintotodistukset. Vaativat myös 2 suositusta, olin yhteyksissä ex pomoihin ja suostuivat suosittelioiksi. Nyt pitää vaan kovasti harjoitella etten sitten mokaa h-hetkellä. Jännittää!! Pitäkää peukkoja ens torstaina!!!

6 kommenttia:

 1. Täällä peukut pstyssä. Niin, ja odottelen edelleen sitä "love storyn" kakkos-osaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pidän sut viel hetken jännityksessä ja päivitän tarinaa heti kun selviän tosta työhaastattelusta ;-)

   Poista
 2. Tsemppiä haastatteluun! Lääkelaskut on samanlaisia kuin Suomessakin. Enkä ainakaan muista, että veritilavuus olisi eri... Tai jos on, niin kyllä Se pitäisi mainita laskussa.
  Tosiaan eri säädöksiä yms. hienouksia kannattaa kyseisen sairaalan kohdalla kurkata. Esim. Clinical governance terminä on hyvä tietää ja tutustua vuosiraporttiin. Muuta en nyt kuollaksenikaan muista, koska ei noilla tiedoilla haastattelun jälkeen mitään tee ;) Kehut vaan miten mahtava Trust on kyseessä ja miten erotut Suomalaisena superhoitajana joukosta ;)

  Jos muuten haluat, niin voin kysellä pomolta jos meillä olisi paikkaa jaossa? Pelkästään mun jälkeen on palkattu 5 uutta hoitajaa, joten rekrytointi on vilkasta. Ja meidän haastattelut on niitä "normaaleja" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Hyvä kun mainitsit ton Clinical Governancen, melko varmasti kysyy jotain siihen liittyen nyt kun tajusin miten iso juttu se on...

   Hei sehän olis tosi kiva jos viittit kysästä teiän pomolta mikä siellä on työtilanne! Oliks se jotain sydänkirrajuttuja? Vähäks oot ihana :-) Meen to kokeilee tota piinahaastattelua mut voihan se hyvinkin olla ettei heti ekalla tärppää ja metsästys jatkuu :-)

   Poista
  2. Tajusin tänään, että pomo tulee takasin Tammikuussa, niin kyselen sitten kyllä! Aina kannattaa olla plään b, vaikka varmasti sun haastattelu menee hyvin ;)
   Joo, meillä on enimmäkseen thorax-kirurgiaa ja loput ohituksia+läppiä. 10min Oxford cirkukselta ;)

   Poista
  3. *kiittää ja kumartaa* Huh, kuulostaa kyl haastavalta paikalta mut eikai sitä kaikkee voi aina heti osata... Oon sulle sit pubireissun velkaa ;-)

   Poista

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)