Sivut

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Miten meni haastattelu...

No tosi hyvin!!! Ensin oli lääkelaskuja ja hoitosuunnitelman tekoa, molempiin paperinippuihin annettiin 40 min aikaa, mutta tein molemmat alle tunnissa. Lääkelaskut oli tosi peruskauraa ja hoitosuunnitelma oli 92-vuotiaalle yleistilan lasku ja ripulipotilaalle. Tehtäviä seurasi yksilöhaastattelu. 

Haastatteluhuoneessa odotti kaksi nuorta ja hymyilevää hoitajaa jotka ilmoittivat heti alkuunsa että tämä on informal haastattelu ja kunhan tässä nyt jutustellaan, ilmapiiri oli todella rento. Kerroin itsestäni ja työkokemuksestani sekä miksi hain kyseistä pestiä. Sitten oli pari potilascasea, toinen oli vitaalikurvan lukeminen ja kertominen miten toimia ja toinen oli safeguarding tehtävä, jossa piti tietää miten toimia jos epäilee että puolustuskyvytöntä potilasta on pahoinpidelty. Molemmat meni hyvin, vaikka en kaikkia sairaalan menettelymalleja ja yksityiskohtia tiennytkään. Haastattelijat tiedusteluvat mihin aikaan voivat soittaa, viisi haastattelua oli tälle päivälle ja tekevät päätöksen 6 mennessä. Nyt pikku päikkäreille ennen yövuoroa ja jännityksellä sitä puhelua odottamaan :-) Tosi hyvä fiilis jäi kyllä ja hymyilin koko matkan kotiin. Ihana lyhyt työmatka olisi tulevaisuudessa jos saisin paikan tuolta! On kyllä kaksi niin erilaista työhaastattelua ollut täällä enkkulassa kun vaan olla ja voi! 

Sairaala ja osasto vaikutti tosi mukavilta ja tapasin mahdollisia tulevia työkavereita osastolla. Osasto oli ihanan ilmava, korkeakattoinen ja iso, potilaita olisi 6 per hoitaja (plus joka vuotossa kaksi health care assistenttia) ja lisäksi osastolla on oma discharge hoitaja sekä ward clerk. Työtaakka siis vaikuttaa erittäin kohtuulliselta. Voi kun saisin sen paikan!!

LISÄYS pari tuntia myöhemmin: Puhelu tulikin jo ja sain sen paikan!!! What a lucky 13th day :-) 

19 kommenttia:

 1. Mahtava juttu, onnittelut! Varmaan on voittaja fiilis! T:mh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, oli kyllä niin huikee fiilis ku selvis et sain paikan!

   Poista
 2. Jee! Onnittelut! :) Loistohomma!! :)

  VastaaPoista
 3. Olen seurannut sun työtaivalta siella blogisi kautta ja olipa hienoja uutisia, onnittelut!!!

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea, siita se alkaa toivottasti helpompi elama. Ainahan se sairaanhoitajan tyo on raskasta mutta kylla ilmapiiri ja tyokaverit vaikuttaa niin paljon jaksamiseen. Hieno juttu!! Todella hyva blogi, kiitos kun jaksat kirjoittaa ja jakaa kokemuksiasi. Katri NZ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmapiiri ja työkaverit on kyllä kaikki kaikessa, etenkin jos on muuten raskas osasto. Kiitos onnitteluista, täällä kuumeisest jo odottelen aloituspäivää!

   Poista
 5. Loistava homma. Itse tällä hetkellä rakastan uutta työtäni ja olen niin onnellinen, että vaihdoin paikkaa. Toivottavasti sulle käy samoin :) x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon melko varma että kyllä se vaan vaihtamalla paranee ;-)

   Poista
 6. Onnea TOOOOSSIIII Paljon.

  VastaaPoista
 7. Ihan mielettömän hieno homma, että sait paikan! :) Millos nyt sitten aloitat uudessa paikassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Aloituspäivä on tosissaan vielä mysteeri mut toivottavasti selviää pian :-)

   Poista
 8. Mahtavaa! onnea uuden duunin johdosta :)

  VastaaPoista

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)