Sivut

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kesäloma is gone

Neljän viikon kesäloma alkaa olla takana ja tänaa saattelin haikein mielin Mr Londonin lentokentälle kohti Lontoota. Tasan 7 viikon kuluttua lennän sitten perässä! Toivottavasti on vaan kämppä siihen mennessä, pari näyttöä on ensi viikolla jollei kyseiset kämpät ole jo menneet. Homma menee todellakin niin että nopeat syö hitaat ja päätökset kämpän suhteen pitää tehdä heti kun jotain ilmaantuu markkinoille. Suomesta käsin kämpän ettiminen/saaminen on tuntunut lähes mahdottomalta ja aiheuttanut lähinnä mielipahaa.

Kesäloma kului yllättäen liian nopeasti ja tuntuu että olis voinu tehdä vielä vaikka mitä! Tehtiin retkiä, hengailtiin paljon kavereiden kanssa, otettiin aurinkoa, juhlittiin, suunniteltiin tulevaisuutta, hempeiltiin, syötiin hyvin, nukuttiin päikkäreitä ja rentouduttiin. Mr London rakasti etenkin mökkeilyä, puusaunaa ja järvessä uimista. Niin paljon että välillä sitä ei saanut järvestä pois oikeen mitenkään!Pitikin oikeen käyttää mielikuvitusta miten herran sai välillä ylös...
Erityisesti halloum-salaatti tuntui toimivan. Myös suomalaiset makkarat toimivat hyvinä syötteinä.


Mökillä olisi kyllä viihtynyt pidempäänkin! Samaa mieltä oli ahkera kalavahti Ninja.Vietettiin myös lomalla pari mukavaa päivää Tallinassa spa-hotellissa.Vanhassa kaupungissa on ihan mieletän italialainen nimeltään Controvento. Se on yhden vanhan kaupungin kauneimmista kaduista varrella.  Ei kaukana raatihuoneentorilta mutta sopivasti suojassa turistimassoilta.

Tunnelma oli kuin italiassa konsanaan.Kerrankin toi olla tyytyväinen että tilaus sössitään, saatiin risoton sijaan lasagne ja se oli niin taivaallista että syötiin hetkessä. Myös tiramisu oli valehtelematta parasta syömääni ikinä! Jälkkirit näyttää kuvassa ehkä vaatimattomilta mutta maku jotain ihan muuta. Toi appelisiinivivahteinen vaniljajätski oli kanssa ihan taivaallista. Ehdottomasti voin suositella raflaa, hinta-laatusuhde todellakin kohdallaan!

2 kommenttia:

  1. Mökkeily on taatusti eksoottista varsinkin sellaisille ulkomaalaisille, jotka sitä eivät ole ennen harrastaneet. Kuuma sauna ja (kylmä) järvi!
    Onpa hyvän kuuloinen ravintola Tallinnassa, täytyy käydä testaamassa seuraavalla kerralla. Tallinnassa kyllä hyviä ravintoloita riittää.

    VastaaPoista
  2. Joo sauna ja järvi oli "best ever" ja nyt mies on kovin huolissaan kun Lontoosta ei löydy vastaavaa saunaa, tunnistaa jo sähkö-ja puulöylyjen erot :) Oli kyllä ihana italialainen ja ystävällinen palvelu, voin lämpimästi suositella. Ollut samalla paikalla vuodesta 1995. Sisällä on sellainen ihana iso takka minkä vieressä varmasti myös kiva istua kun ilmat viilenee. Itseasiassa juuri viikonloppuna menossa tallinnaan ja haluaisin kovasti takaisin tänne jos se muulle reissuporukalle vaan sopii. Vaikka tosissaan Tallinnasta löytyy monta hyvää ravintolaa. En vaan saa sitä tiramisua mielestä ;)

    VastaaPoista

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)