Sivut

torstai 13. maaliskuuta 2014

Ihana yllätys suomesta <3

Jaan täällä facebook statukseni, eiköhän siinä tule aika hyvin ilmi tämän hetken fiilikset <3

"Kuten osa onkin jo kuullut tai blogista lukenut niin mun työuran aloitus täällä Englannin päässä on tosissaan ollut todella raskas ja jopa sietämätön, mutta eteenpäin on jotenkuten möngerretty. Voi miten sitä onkaan ikävöinyt ja oppinut arvostamaan työpaikkaa ja työyhteisöä mikä suomessa oli! Joskus on todellakin mentävä kauaksi jotta näkisi lähelle... Tänään 14h tunnin kiireisen ja lannistavan työpäivän päätteeksi laahustin kotiin ja ovella odotti postipaketti suomesta. Mitä ihmettä!? Ex-työkaverit olivat muistaneet muhkealla paketilla, kuvilla ja liikuttavilla tsemppikirjeillä joita nyt täällä tippa linssissä luen! Kiitos miljoonasti etenkin T ,U, J  ja kaikki muut ihanat siellä, ette tiedäkkään miten tarpeeseen tämä piristys tuli ❤ Ei riitä sanat kuvailemaan ❤"


Ps. Pääsin muuten sen lääketentin (kuulemma koko Lontoon sairaaloiden haastavin) läpi ja olen saanut alkaa jakamaan omat lääkkeeni, vähän edistystä tähän eloon siis :-) 

6 kommenttia:

 1. Oi, tollaset paketit Suomesta on ihania! Mitäpä ei Fazerin suklaalla korjata..? ;)

  Tsemppiä töihin, varmasti pikkuhiljaa helpottaa :)

  VastaaPoista
 2. Hei, sain vinkin blogistasi sun entiseltä työkaverilta ja tulin lukemaan, mukavasti kirjoitat. Harmi että työkuviot on noin hankalat. Itsekkin olin aikoinaan 4v töissä UKssa, joten haluan toivottaa paljon tsemppiä, anna itsellesi aikaa, kyllä se helpottaa. Ja tietty jos alkaa käydä liian stressaavaksi niin uutta paikkaa etsimään! T:mh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kiva kun löysit blogiin! Työpaikan vaihto alkaa olla vaan vahvemmin mielessä joka päivä, mutta osa musta haluaa vielä sinnitellä ja saada sisältöä CV:hen...muuten kaikki on menny hukkaan. Huhhuh et tääl on kyl eri meno ku kotosuomessa! Kukapa sen paremmin tietäisi kun saman kokenut :-)

   Poista
 3. Onnea kovasti tentin läpäisystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyra! Pomokin kehui et sain paljon paremmat pisteet ku se aikoinaan :D

   Poista

Kommentit lämpimästi tervetulleita :)